Service laptop Oltenitei

Service laptop Oltenitei

Timpul a devenit un bun foarte pretios pentru noi toti, fie ca vorbim de cel pe care il petrecem la birou, fie ca ne gandim la cel destinat familiei, prietenilor si relaxarii de orice fel. Pentru ca nu putem cumpara timp, in fiecare zi alegem intre mai multe posibilitati, ne prioritizam actiunile, ne planificam fiecare ora si fiecare drum in oras, astfel incat sa adaugam calitate modului in care ne petrecem timpul.

Laptopul este un instrument de care nu prea ne despartim, la birou sau acasa. Pe el pastram lucruri legate de munca, documente importante, date personale, poze, amintiri. Atunci cand acesta se defecteaza apare o problema foarte mare, pe de o parte pentru ca nu mai avem acces la toate aceste informatii, iar pe alta parte pentru ca trebuie sa ne schimbam programul, sa mergem cu el la un service autorizat de laptopuri, sa pierdem timp si energie cu drumul, asteptatul si altele.

Cu service laptop Oltenitei situatia este mult mai simplu de rezolvat. Acest service se afla in sectorul 4 al capitalei, fiind asadar foarte aproape de cei ce locuiesc sau au serviciul in cartierul / zona Oltenitei.

Pentru cei ce nu pot ajunge la sediu pentru a aduce laptopul la o verificare, am introdus un serviciu special, si anume Preluare calculator de la domiciliu sectorul 4. Prin intermediul acestuia se economiseste foarte mult timp. In urma unei programari online la service-ul de reparatii laptop Oltenitei, un reprezentant se deplaseaza la adresa specificata, fie ca este vorba de locuinta sau de sediul unei firme sau companii, si ridica laptopul defect pe baza unei note de receptie. Diagnoza se realizeaza in service-ul nostru, pentru a putea fi testate toate componentele hardware in conditii optime. Uneori simptomele unei defectiuni a calculatorului pot avea mai multe cauze, de aceea este indicat ca un depanator profesionist de laptopuri sa faca aceasta operatiune pentru a se asigura ca nu s-a omis nicio problema sau ca defectiunea respectiva nu a produs si altele.

Pentru cei ce se afla in zona Oltenitei, un drum pana la service-ul nostru dureaza putin, asa ca se pot prezenta oricand cu laptopul la reparat.

Tot din respect pentru timpul clientilor nostri, o diagnoza completa poate dura intre 6 si maxim 24 de ore, comenzile fiind preluate in functie de momentul primirii lor. Orice lucru de calitate presupune timp, pe care insa nu trebuie sa il pierdeti dvs. pe drum spre un service bun, cand este unul chiar in sectorul 4.

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj

[contact-form-7 404 "Not Found"]