Reparatii console PlayStation

Reparatii console si manete PS4 / PS4 pro • Reparatii rapide - 2, 3 zile lucratoare daca avem piesele in stoc
 • Reparatii fiabile - datorita pieselor din materiale de calitate
 • Preturi accesibile - datorita furnizorului extern de piese
 • Garantie la orice reparatie - 4 luni

Servicii de reparatii console Playstation 4

Curatare de praf
Curatarea de praf poate fi o operatiune de intretinere a consolei tale sau in cel mai rau caz se poate ajunge sa fie o operatiune necesar atunci cand a trecut foarte mult timp de cand nu a fost curatata (2-3 ani).curatare de praf playstationCuratarea de praf a consolei se face atunci cand ventilatorul devine galagios ori pentru a evita defectarea cipului video din cauza supraincalzirii. Intreg procesul de curatare presupune dezmembrarea consolei, curatat si uns ventilatorul de racire, inlocuirea pastei termoconductoare.
Reparatie placa video
Placa video la o consola Playstation este reprezentata de un cip lipit direct pe placa de baza. Principala cauza pentru care acest cip se poate defecta, estereparatie placa video PS4 supraincalzirea. Reparatia placii video la PS4, se poate face prin operatiunea de reballing pe acesta, iar in unele cazuri este necesar inlocuirea cipului. Pentru a evita defectarea cipului video este recomandat sa cureti de praf consola macar o data pe an.
Reparatie sursa de alimentare
Sursa de alimentare a unei console Playstation se poate defecta ori in urma unei caderi de tensiune ori din cauze naturale (ca orice lucru, se mai strica). reparatie sursa alimentare ps4 Reparatia sursei de alimentare presupune identificarea piesei defecte si inlocuirea acesteia. De obicei, o reparatie a sursei de alimentare la Playstation 4 este de durata cu foarte foarte mici sanse ca in viitor sa mai apara probleme din acelasi motiv.
Inlocuit port HDMI
Portul HDMI se poate defecta din cauza manevrarii inadecvate. reparat port hdmi ps4 Daca intampini probleme de contact imperfect la mufa HDMI a consolei tale, stai fara griji, aceasta se poate inlocuii fara probleme si totul va fi la fel ca inainte.
Inlocuit unitate optica BlueRay
In timp, lentila laser a unitatii optice se poate degrada si pot aparea probleme de citire a DVD-urilor. inlocuit unitate optica blueray ps4In cazul in care consola ta are probleme cu unitatea optica, aceasta se poate inlocuii, operatiunea dureaza cateva ore.
Reparat sau inlocuit ventilator de racire
Buna functionare a ventilatorului de racire este vitala pentru consola ta. Un ventilator defect pe langa zgomotul pe care il poate cauza, cel mai grav defect ce poate aparea din pricina acestuia, este defectarea cipului video.Inlocuit sau reparat ventilator racire PS4 In cazul in care sesizezi ca ventilatorul a devenit galagios ori consola este foarte calda, iti recomandam sa o duci la un centru specializat unde sa verifice sistemul de racire, inclusiv turatile optime ale ventilatorului.
Inlocuit antena Wi-fi / Bluetooth
Consolele de gaming, inclusiv playstation capteaza semnalul wi-fi cu ajutorul unei antene interne. Inlocuit antena wi-fi playstationAceasta antena este precum o sarma care se poate defecta daca consola este desfacuta si accidental manevrata gresit.
Inlocuit hard disk
Consola Playstation, este prevazuta in interior cu un hard disk de 2.5" pentru stocarea jocurilor si a sistemului de operare. inlocuit hard disk playstation4In timp hard disk-ul se poate defecta din cauza socurilor ori a numeroaselor scrieri si citiri (instalat jocuri, rulat jocuri). Inlocuirea hard disk-ului la un Playstation presupune demontarea acestuia, inlocuirea hard disk-ului si instalarea softului.
Resoftare
Resoftarea consolei Playstation se face atunci cand apar diverse erori la incercarea de rulare a jocurilor ori la pornirea consolei. resoftare consola ps4Resoftarea presupune reinstalarea sistemului de operare si updatarea acestuia la ultima versiune compatibila.

Servicii de reparatii manete/joystick Playstation 4

Inlocuit modul incarcare port MICRO-USB
Modulul de incarcare Micro-USB este modelul din joystick care contine portul micro usb unde se introduce la incarcat. inlocuit modul incarcare micro usbIn timp, de la prea multe utilizari ori din cauza utilizarii gresite, acesta se poate defecta si constati ca maneta nu se mai incarca ori se incarca doar daca firul este tinut in anumite pozitii.
Inlocuit butoane ANALOGICE
Daca ai probleme cu botoanele analogice, nu este necesar sa inlocuiesti maneta, inlocuit butoane maneta ps4 - cerc-triughi-cerc-xeste mult mai avantajos din punct de vedere al costurilor sa se inlocuiasca doar butoanele.
Inlocuit modul butoane 3D Analog
Constati ca vrei sa o iei intr-o directie si o ia in alta atunci cand folosesti butoanele 3D Analogice? Inlocuit modul butoane 3d analogIn timp, aceste butoane se pot defecta si inca o data inlocuirea modulului ce controleaza butoanele 3D Analog, este mult mai economica decat sa cumperi un nou joystick.
Inlocuit butoane 3D Analog
Inlocuirea butoanelor 3D analog se face atunci cand acestea ori sunt foarte tocite ori accidental s-au rupt. inlocuit butoane 3d analog-joystick ps4Operatiunea este una simpla, dureaza putin timp iar joystick-ul tau va fi ca nou.
Inlocuit butoane L1, L2 - R1, R2
Inlocuirea butoanelor L1, L2 - R1, R2 de la joystick se face prin dezmembrarea completa a manetei si inlocuirea butoanelor cu altele noi.inlocuire butoane maneta ps4 - l1-r1-l2-r2
Inlocuit panglica Flex incarcare
Atunci cand maneta nu se mai incarca, se intampla ca problema sa fie din cauza bandei FLEX ce face conectarea modului de incarcare din interiorul joystick-ului.inlocuire panglica flex incarcare
Inlocuit membrana conductiva FILM PCB
Membrana conductiva FILM PCB reprezinta contactele tuturor butoanelor din interior manetei. inlocuire membrana conductiva film pcb maneta ps4Defectarea membranei, de obicei se manifesta atunci cand trebuie sa apesi tare pe un buton sa ia comanda, ori apesi pe un buton si face contact si cu altele.
Inlocuit paduri cauciuc butoane
Contactul dintre butoanele de plastic pe care le apesi atunci cand te joci si banda conductiva FILM PCB se face prin PAD-uri de cauciuc. inlocuire paduri cauciuc butoane maneta ps4Aceste bucati de cauciuc in timp se tocesc ori se rup. Inlocuirea acestor pad-uri iti va face joystick-ul ca nou pentru ani buni de utilizare in continuare.
Inlocuit touchpad joystick
Foarte rar se intampla din cauze naturale, cel mai des se intampla accidental ca touchpad-ul joystick-ului sa se defecteze. inlocuire touchpad joystick playstation 4Inlocuirea acestuia cu altul nou este posibila si mult mai economica decat ai cumpara un alt joystick.
Inlocuit baterie interna
In timp, de la prea multe cicluri bateria interna a menetei scade in autonomie. inlocuire baterie interna maneta ps4Daca sesizei ca joystick-ul se descarca mult mai repede decat pana acum, tot ce trebuie sa sti este ca nu trebuie sa cumperi o alta maneta, bateria interna se poate schimba si poti in continuare sa te bucuri de autonomie normala in timpul jocurilor.

Posibile defecte la console si manete, modul de lucru, preturi

 • carcasa consolei este foarte calda in timpul utilizarii,
 • imaginea se vede distorsionata, apar linii, patratele ce stica imaginea,
 • nu mai intra curent in consola, nu porneste,
 • cand misti cablul HDMI se strica imaginea ori trebuie tinut intr-o anumita pozitie,
 • nu mai citeste DVD-urile ori le citeste foarte greu,
 • ventilatorul de racire scoate un zgomot deranjant ori acesta nu se mai invarte,
 • semnal slab la wi-fi ori bluetooth,
 • se aude un tacanit in consola si nu se incarca sistemul de operare,
 • apar diverse erori atunci cand se incarca sistemul de operare sau cand incerci sa rulezi/instalezi jocuri noi,
 • portul de incarcare de la maneta/joystick nu mai face contact,
 • firul de incarcare a manetei trebuie tinut intr-o anumita pozitie sa se incarce,
 • cand apesi pe un buton face contact si cu altul,
 • trebuie apasat foarte tare pe un buton ca sa faca contact,
 • mai multe butoane nu mai functioneaza,
 • Timp-ul estimativ pentru diagnosticare este intre 12-48 ore (variaza in functie de complexitatea defectului si rata de aglomerare a service-ului).
 • Consola se lasa in service in baza unui proces verbal de predare-primire.
 • Din cauza fluxului mare de echipamente intrate in service, nu efectuam reparatii/diagnosticari pe loc.
 • Orice echipament are un cod unic de inregistrare cu ajutor caruia, oricand poti vedea online in ce stadiu al reparatiei se afla Playstation-ul tau.
 • Majoritatea consolelor, sunt reparate intr-un interval de 12-72 ore (variaza in functie de gravitatea defectului, disponibilitatea pieselor, rata de aglomerare a service-ului).
 • Dupa ce diagnosticarea a fost finalizata, te sunam in legatura cu defectul si cost-urile aferente reparatiei. Nu se merge mai departe cu reparatia fara acordul tau.
 • In majoritatea cazurilor, dupa diagnosticare si confirmarea devizului, consolele sunt reparate intre-un interval de 2-24 ore (exceptie fac consolele ce necesita piese pe comanda la furnizori externi)
 • Te anuntam de indata ce consola a fost reparata si este gata pentru ridicare.