service laptop giurgiului

Service laptop Giurgiului

Orice interventie asupra unui laptop este recomandat sa se faca de catre profesionisti.

Aceste dispozitive electronice sunt mult mai complexe decat pot parea la o prima vedere, iar componentele unui laptop se pot defecta din foarte multe cauze. Tocmai identificarea acestor cauze intr-un mod cat mai corect si complet permite nu numai o reparare corespunzatoare a acestuia, cat si prevenirea unei defectiuni viitoare.

service laptop giurgiului

Un laptop poate avea probleme de functionare fie din cauza componentelor hardware, fie din cauza unor softuri ce nu ruleaza normal, care nu sunt compatibile intre ele sau chiar cu sistemul de operare. Intr-un service autorizat de laptopuri, cu ajutorul unor echipamente speciale se poate identifica mult mai repede si mai usor cauza exacta a acelei erori de functionare.

In Bucuresti, in sectorul 4, service laptop Giurgiului reprezinta deja un punct de reper in acest domeniu, echipa de profesionisti de aici avand o vasta experienta in spate si beneficiind de toate cunostintele necesare pentru a rezolva orice fel de problema hardware sau software aparuta la un laptop.

Intre cele mai frecvente manifestari ale unui laptop ce ar trebui sa va aduca imediat intr-un service de laptopuri se numara: intreruperea brusca a functionarii si aparitia acelui ecran albastru (blue screen), chiar daca acel calculator reporneste ulterior si pare ca functioneaza normal; pe ecran apar dungi orizontale sau imaginea se vede in diferite culori; prin apasarea butonului de power (a butonului de pornire) laptopul nu porneste, porneste insa se opreste dupa cateva secunde sau monitorul nu se aprinde; sistemul de operare nu se incarca sau se incarca extrem de greu.

Aceste simptome pot avea cauze multiple, de aceea nu trebuie sa fie abordate de catre o persoana ce nu are pregatirea sau cunostintele necesare.

Atelierul nostru de reparatii laptop Giurgiului ofera servicii de diagnoza completa, curatarea de praf, repararea componentelor defecte sau inlocuirea lor (de exemplu inlocuire sau reparare placa baza, inlocuire RAM, inlocuire procesor sau sursa), dar si servicii pe partea de software.

Defectiunile unui laptop pot aparea de multe ori si din cauza unor programe instalate incorect sau chiar a unor programe si aplicatii ce nu functioneaza ele in sine corect. In service-ul nostru, ce se gaseste in Sectorul 4 Bucuresti, se efectueaza atat instalari de sisteme de operare si de programe diverse, cat si devirusari si optimizare software (si anume curatarea memoriei virtuale, curatarea memoriei hard disk-ului sau defragmentarea hard-disk-ului, etc.)

Citeste si

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Cand te ajuta SSD-ul Se incarca greu Windows-ul si programele; Cand laptop-ul tau are un procesor de generatie mai veche si vrei sa ruleze decent Windows 10; Ai Windows 10 instalat; Cand dureaza mult pana se deschid programele; Ce se va schimba la laptop Windows-ul si programele ce pornesc odata cu acesta, se vor incarca [...]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj