Cum afli cat te costa reparatia laptop-ului cel mai repede si sigur?

Cati dintre noi nu avem acasa macar un computer, fie el de tip desktop sau laptop? Cati nu lucram la serviciu pe un astfel de instrument?

Noi, copiii nostri, parintii nostri, toti avem acum nevoie de un astfel de calculator care sa ne rezolve problemele, sa ne ajute in activitatile curente sau pur si simplu sa fie utilizat ca metoda de relaxare si comunicare. Majoritatea – daca nu cu totii – nu ne imaginam viata afara computere, fie ca ne castigam traiul de pe urma lor sau nu.

Un laptop defect este o mare problema pentru oricine si, cum timpul ne preseaza mereu, rezolvarea ei este in fruntea listei de prioritati.

Dar cum aflam cat costa reparatia laptop-ului repede si sigur?

Intr-adevar, aceasta este o intrebare de actualitate, caci exista multe service-uri autorizate care fac reparatii de computere si echipamente IT, insa integrul proces este unul de durata si poate ajunge la costuri uneori peste asteptari. De aceea este indicata o verificare prealabila a serviciilor oferite de acel service de reparatii laptop.

laptopReparatia laptopului poate consta in una dintre cele doua variante: repararea unei piese sau inlocuirea respectivei piese defecte. De aceea procesul de reparare a laptopului are o durata ce poate varia in functie de natura defectului. Astfel, acesta poate fi remediat pe loc sau intr-un interval de circa 1-7 zile lucratoare.

Pentru a afla cu exactitate durata reparatiei unui laptop si costul acesteia cel mai bine este sa ne prezentam cu aparatul in cauza la service-ul specializat, unde tehnicienii vor face o diagnoza exacta, vor estima durata si vor oferi un cost exact pentru intreaga operatiune si pentru eventualele piese defecte ce trebuie inlocuite si deci achizitionate separat. Aceasta este cea mai sigura metoda, caci se bazeaza pe o analiza asupra obiectului si nu pe o estimare in functie de simptome si problemele manifestate.

Diagnosticarea nu se poate face asadar telefonic, deoarece problemele si defectele ce pot aparea sunt numeroase si adesea se intampla ca o problema – de exemplu un incarcator defect – sa duca la aparitia si a altor defecte care se manifesta sau nu, dar care in timp cu siguranta vor avea urmari.

O vizita la service este asadar cea mai buna cale de a rezolva repede problema. Diagnoza in sine poate dura cateva ore, iar reparatia se face numai dupa ce clientul este instiintat asupra costurilor si duratei reparatiilor si isi da acceptul pentru asta. Sigur, simplu, rapid si profesionist.

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj