Service laptop Tineretului

De ce nu se poate face diagnoza laptopului pe loc?

Aceasta este una dintre cele mai des intalnite intrebari pe care echipa noastra o primeste de la clienti, fie ca acestia se prezinta personal la service-ul nostru, fie ca ne contacteaza telefonic sau prin email. Am decis asadar sa raspundem tuturor aici, prin intermediul unui post pe blogul nostru.

Un laptop defect poate manifesta mai multe simptome, insa asa cum se intampla si in cazul unei boli, aceleasi simptome pot avea mai multe cauze, dintre cele mai variate. Similitudinea cu o persoana bolnava continua, caci asa cum un pacient are nevoie de investigatii suplimentare pentru a putea fi depistata afectiunea si tratata apoi in mod corespunzator, si un laptop stricat trebuie analizat mult mai in detaliu pentru a se vedea cu exactitate care este problema sa.

Atunci cand cauti service laptop Tineretului trebuie sa stii faptul ca acolo se gaseste o echipa de profesionisti ce trateaza fiecare laptop si fiecare client cu aceeasi seriozitate, chiar daca initial problema cu care s-a prezentat la atelierul de reparatii calculatoare pare una simpla si usor de rezolvat.

Pentru a identifica exact sursa problemei este nevoie sa se faca mai multe teste, sa se analizeze laptopul in cauza atat din punct de vedere hardware, cat si software.

Testarea componentelor de calculator este o sarcina bine organizata in procesul de reparare, caci astfel se pot identifica cu maxima precizie toate problemele si toate piesele defecte sau care nu functioneaza in parametri. Aceasta verificare dureaza cateva ore, in functie de problemele semnalate si de cele identificate. Acestui timp i se alatura si cel legat de asteptare. Comenzile sunt prelucrate in functie de momentul primirii, iar atunci cand este un flux mare de cereri este posibil ca timpul de asteptare sa fie mai mare.

In Sectorul 4 Bucuresti atelierul de reparatii laptop Tineretului este cea mai rapida si mai simpla cale de a avea echipamentul IT reparat, instalat si optimizat. Echipa de specialisti de aici nu poate da un raspuns pe loc unui client pentru ca ne dorim sa oferim mereu cele mai bune servicii, iar laptopul defect sa fie reparat si sa functioneze perfect. O diagnoza gresita poate duce la revenirea aparatului in service, iar acest lucru este de neconceput pentru noi. Tocmai pentru ca identificarea defectiunilor unui laptop se face organizat si cu echipamente speciale, si repararea acestuia este corecta si completa, fiind garantata de service-ul nostru.

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj

[contact-form-7 404 "Not Found"]