Salut-it.ro – un service IT de mare ajutor

Un laptop sau un calculator exista in casa fiecarei persoane. Indiferent daca se vorbeste despre tineri sau despre persoane mai varstnice, cu siguranta se doreste un dispozitiv conectat la internet.

Totusi, in momentul in care acesta are nevoie de reparatii, este necesara cunoasterea in detaliu a unui service si a personalului acestuia. Salut-it.ro este un service IT Bucuresti potrivit pentru orice tip de dispozitiv care apartine lumii tehnologiei inteligente.

Cu un personal tanar si dinamic, Salut-it.ro este service-ul care reuseste sa puna capat oricarei probleme atunci cand vine vorba despre defectiunea calculatorului sau a laptopului.

In aceeasi masura, Salut-it.ro tine foarte mult la calitatea reparatiilor, avand ca scop principal eliminarea problemei dispozitivului si prelungirea duratei sale de viata. De asemenea, Salut-it.ro doreste ca serviciile sale sa fie de cea mai inalta calitate, motiv pentru care clientii fideli apeleaza intotdeauna la serviciile sale.

Servicii de o calitate ireprosabila

Salut-it.ro ofera un pachet complet de servicii, incepand cu diagnosticarea exacta a unui calculator defect, mentenanta periodica, inlocuirea condensatorilor umflati, testarea completa a componentelor, imbunatatirea calculatorului, inlocuirea memoriei RAM, inlocuirea sursei de alimentare, a placii de baza, a placii video, a procesorului, reconditionarea ventilatoarelor de sursa si terminancu cu realizarea rescrierii BIOS. (citeste mai departe)

Citeste si

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Cand te ajuta SSD-ul Se incarca greu Windows-ul si programele; Cand laptop-ul tau are un procesor de generatie mai veche si vrei sa ruleze decent Windows 10; Ai Windows 10 instalat; Cand dureaza mult pana se deschid programele; Ce se va schimba la laptop Windows-ul si programele ce pornesc odata cu acesta, se vor incarca [...]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj