win rar

Download: Cele mai bune programe pentru arhivare fisiere: Win Rar – Win Zip 7-zip

O solutie pentru pastrarea informatiei pe hard disc,atunci cand acesta devine neincapator sau pe dischete,atunci cand fisierele au o dimensiune mai mare decat spatiul liber ramas pe discheta,este folosirea programelor de arhivare.

WinRAR este un puternic manager de arhive.

Utilitarul oferă un suport complet pentru tipurile de arhive RAR si ZIP, decomprimă însă şi tipurile 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z. O parte din capabilităţile WinRAR sunt: compresie puternică, creare volume, criptare, modul auto-extractor şi facilităţi pentru copii de siguranţă.

Ce spun alti despre acest program: „Fara indoiala cel mai cunoscut program de arhivare , cu multe optiuni si o comprimare foarte buna”

WinRAR este un manager de arhive puternic, ce poate fi testat gratuit. Acesta poate face backup de date şi reduce dimensiunea ataşamentelor e-mail, decomprimă fişiere RAR, ZIP şi alte fişiere descărcate de pe internet. Cea mai tare faza la el este ca poti pune parola pe arhiva, asa ca..daca ai informatii sensibile si fisiere personale, private..le poti parola intr-un mod foarte simplu!O alta optiune extraordinara este faptul ca poti face mai multe arhive chiar daca arhivezi un singur fisier de orice tip.

WinRAR oferă de asemenea suport pentru crearea de noi arhive în formatele RAR şi ZIP.

[jbox color="red"]
Descarca aici gratis programul de arhivare fisiere Winrar
[/jbox]


7-Zip este un arhivator de fisiere cu o rata de compresie ridicata.

7-Zip este un program de arhivare care foloseste compresie de tip LZMA, rezultand fisiere cu extensia 7z. Programul poate comprima si decomprima mai multe tipuri de fisiere. Localizari pentru 79 de limbi.

7-Zip suporta formate 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP si WIM pentru comprimare si decomprimare.
ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR si Z pentru decomprimare.

[jbox color="red"]

 Descarca aici programul gratis de arhivare 7-zip
[/jbox]

WinZip  este cel mai popular program de arhivare/dezarhivare.

WinZip a fost creat la inceputul anilor ’90. Prin anul 1996 creatorii WinZip au incorporat codul de compresie din proiectul Info-ZIP, eliminand astfel nevoia ca executabilul PKZIP sa fie prezent. De la versiunea 6.0 pana la versiunea 9.0, utilizatorii inregistrati au putut downloada cele mai noi versiuni ale software-ului, au putut sa acceseze informatiile originale de inregistrare si astfel sa obtina un upgrade gratuit. De la versiunea 10.0 aceasta facilitate a fost intrerupta.

WinZip este disponibil in versiunile Standard si Professional. Cu toate acestea, posibilitatea sistemelor Windows XP si Windows Vista de a deschice fisiere .zip a redus vanzarile.
In mai 2006, Corel Corporation, cunoscuta pentru WordPerfect si CorelDRAW a anuntat ca a dus la capat achizitia WinZip Computing.
WinZip are o perioada de 45 de zile gratuita, insa in unele versiuni continua sa functioneze si dupa aceasta perioada.

[jbox color="red"]
Download programul de arhivare winzip

[/jbox]

[jbox color="blue"] Service IT Bucuresti Activ Solutions iti ofera la cele mai mici preturi instalarea acestor programe de arhivare in mod profesional, plus gratuit o suita de programe de top ce vor face din computerul Dumneavoastra un sistem de ultima generatie!

Alte programe pe care le putem instala:

  • gama de programe tip Office (suite de birou)
  • programe de contabilitate
  • antivirusi
  • programe de grafica (Adobe, Corel, etc.)
  • codec-uri si programe de vazut sau realizat filme
  • programe de vazut imagini
  • playere Flash
  • programe cu care sa deschideti fisiere .pdf
  • orice fel de joc pentru copii sau chiar pentru dvs.
  • un program pentru accesarea propriei casute de e-mai

Bineinteles, clientul trebuie sa detina licenta de utilizare a aplicatiei (program, joc, etc.) ce va fi instalat (daca este cazul) sau sa accepte conditiile generale de utilizare a acestuia (pentru programe shareware, adware sau freeware). [/jbox]

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj