bug sistem de operare ios servicii it - Cum se blocheaza Iphone-ul in 5 secunde
Saptamana aceasta s-a descoperit inca un bug la sistemul de operare Apple IOS ce ruleaza pe telefoanele Iphone. Bug-ul consta in faptul ca dupa 5 secunde acesta se blocheaza si nu mai raspunde la comezi.

Tot ce trebuie sa faci este sa rulezi cu player-ul telefonului un video in format .mp4 si sa astepti aproximativ 5-10 secunde ca eroare sa se produca. Cei de la The Verge au efectuat acest test pe mai multe telefoane Iphone ce rulau ultima versiune de IOS 10.1. Rezultatul a fost ca toate telefoanele s-au blocat dupa o scurta perioada de timp.

In acest video demonstrativ poti vedea cum accesarea unui fisier video in format mp4 trimis prin IMessage dupa aproximativ 10 secunde creaza o bucla in sistemul de operare ce va duce la blocarea telefonului.

Dupa ce eroare s-a produs, singura modalitate de recovery este un reset hardware al telefonului. Resetul hardware se face prin apasarea simultana a butoanelor POWER + HOME. Dupa acest reset telefonul tau Iphone o sa functioneze in parametrii normali