Stefan

Am lasat un pc pt inlocuire hdd si adaugare RAM. Din pacate inainte de a fi predat PC nu a fost testat, astfel ca acasa am costatat ca nu se poate instala Windows ( am incercat cu mai multe DVD, stick), avand eroare black screen de la memoria noua instalata si incompatibila. Am sunat la service si atitudinea nu a fost tocmai ok, dat fiind ca am spus ca exista o eroare blue screen. Acum trebuie sa revin din nou in service…produsul nu mai poate fi folosit deloc!!! Dupa ce voi rezolva situatia sper cu retur RAM nu voi mai reveni la acest service.

Citeste si

Folosesti laptop-ul mult timp?

Folosesti laptop-ul mult timp?

Sfaturi de intretinere a laptop-ului atunci cand este folosit un timp indelungat. Nu trebuie sa uitam ca laptop-ul reprezinta pentru multi dintre noi instrumentul principal cu ajutorul caruia ne indeplinim majoritatea task-urilor profesionale ori ne relaxam ore in sir cu jocuri video. Hai sa ne imaginam putin ce ar insemna ca laptop-ul sa se inchide […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj