Multumesc SALUT IT !

Multumesc echipei SALUT IT ptr promptitudinea cu care mi-au rezolvat problema tehnica a calculatorului. Au fost atat de prompti, incat reparatia a fost facuta pe loc, avand astfel posibilitatea de a pleca acasa cu PC-ul gata reparat. Si unde mai pui ca pretul nu a fost unul de “japca”. Nu tu taxa de urgenta sau costuri ascunse si/sau suplimentare. Intr-adevar, pot spune ca sunt profesionisti adevarati. Dar….nu cred ca aceste testimoniale sunt suficiente. Cei care chiar vor sa se convinga de cele scrise, nu trebuie decat sa incerce serviciile acestei echipe inimoase ! Din nou, MULTUMESC SALUT IT !

Citeste si

Folosesti laptop-ul mult timp?

Folosesti laptop-ul mult timp?

Sfaturi de intretinere a laptop-ului atunci cand este folosit un timp indelungat. Nu trebuie sa uitam ca laptop-ul reprezinta pentru multi dintre noi instrumentul principal cu ajutorul caruia ne indeplinim majoritatea task-urilor profesionale ori ne relaxam ore in sir cu jocuri video. Hai sa ne imaginam putin ce ar insemna ca laptop-ul sa se inchide […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj