Irimia S. Roxana

Buna ziua,

NU, NU am fost deloc multumita
Mi s-a comunicat ca tableta nu poate fi reparata, fiind vorba de placa de baza deteriorata.

OK, am inteles asta, dar Nu am fost intrebata daca as dori inlocuirea placii de baza; eu as fi vrut sa stiu daca s-ar putea inlocui placa de baza si cat ar fi costat aceasta operatiune.
(Tableta a costat 1500 lei si poate as fi preferat sa inlocuiesc aceasta placa de baza)

Dar, din pacate,  tableta mi s-a inapoiat pur si simplu fara a mi se face nici o oferta de reparare (adica de inlocuire a placii de baza)

Citeste si

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Cand te ajuta SSD-ul Se incarca greu Windows-ul si programele; Cand laptop-ul tau are un procesor de generatie mai veche si vrei sa ruleze decent Windows 10; Ai Windows 10 instalat; Cand dureaza mult pana se deschid programele; Ce se va schimba la laptop Windows-ul si programele ce pornesc odata cu acesta, se vor incarca [...]

Citeste mai departe

Portal Militari – Salut IT

Portal Militari – Salut IT

Portal Salut IT este primul centru drop off din București pentru calculatoare, laptop-uri si console PS4. Aici poți lăsa echipamentul la reparat dacă locația service-ului este prea departe de tine. Cum se procedează Vino cu echipamentul la centrul Drop Off si lasă-l in baza unui proces verbal de predare-primire; Următoarea zi, echipamentul tău va ajunge […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj