Dragos

Am incercat aceasta firma fara recomandarea nimanui. Oamenii s-au comportat exemplar, au facut diagnosticarea in cel mai scurt timp ( am fost sunat de ei in maxim 2 ore dupa ce am lasat unitatea) si mi-au spus care este defectiunea si mai multe variante de cost. Am ales varianta optima pentru mine, am confirmat ca e ok si urmatoarea zi am fost apelat si anuntt ca au terminat si ca pot merge sa ridic unitatea. Am ales sa mi se livreze la domiciliu. Multumit din toate punctele de vedere. Multumesc si felicitari!

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj