Dragos

Am incercat aceasta firma fara recomandarea nimanui. Oamenii s-au comportat exemplar, au facut diagnosticarea in cel mai scurt timp ( am fost sunat de ei in maxim 2 ore dupa ce am lasat unitatea) si mi-au spus care este defectiunea si mai multe variante de cost. Am ales varianta optima pentru mine, am confirmat ca e ok si urmatoarea zi am fost apelat si anuntt ca au terminat si ca pot merge sa ridic unitatea. Am ales sa mi se livreze la domiciliu. Multumit din toate punctele de vedere. Multumesc si felicitari!

Citeste si

Folosesti laptop-ul mult timp?

Folosesti laptop-ul mult timp?

Sfaturi de intretinere a laptop-ului atunci cand este folosit un timp indelungat. Nu trebuie sa uitam ca laptop-ul reprezinta pentru multi dintre noi instrumentul principal cu ajutorul caruia ne indeplinim majoritatea task-urilor profesionale ori ne relaxam ore in sir cu jocuri video. Hai sa ne imaginam putin ce ar insemna ca laptop-ul sa se inchide […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj