Service Laptop Alienware - Repara Rapid Si Sigur Calculatorul Tau

Reparăm toată gama de laptopuri Alienware

salut-serviciu

Reparații rapide

Deținem pe stoc majoritatea pieselor necesare pentru reparații PS4.

salut-serviciu

Garanție 200%

Garanție tehnică la orice reparație. Garantăm moral calitatea și durata.

salut-serviciu

Lucrăm transparent

Afli încă de la început care este defectul echipamentului și cât costă reparația. NU reparăm fără acordul tău.

salut-serviciu

TU deții controlul

Nu reparăm fără să cunoşti dinainte care sunt costurile și în ce constă reparația.

Ce presupune reparația unui laptop Alienware

 • Diagnosticarea laptopului se poate realiza doar în service cu ajutorul aparaturii și pieselor necesare;
 • Laptopul MacBook trebuie lăsat în service, urmând ca în termenul de timp precizat la recepție să se realizeze diagnosticarea;
 • După diagnosticare, vă transmitem telefonic toate detaliile legate de laptop, ce defect are, ce presupune reparația, cât costă, cât durează, recomandări;
 • Doar dacă ești de acord cu propunerea noastră se trece mai departe la reparație;
 • Orice echipament are un cod unic de înregistrare în service și oricând se poate vedea online în ce stadiu al reparației se află laptopul tău MacBook;
 • Timpul estimativ pentru reparație depinde de existenţa pieselor  în stoc sau la furnizorul  din România şi este de 48-72 ore, excepție fac perioadele aglomerate;
 • Timpul estimativ pentru reparație depinde de existenţa pieselor  în stoc iar în cazul comenzii de la un furnizor extern (China) poate dura 5-8 săptămâni;
 • Nu se pierd datele importante de pe hard disk din cauza noastră și se păstrează confidențialitatea acestora;
 • Intervențiile pe placa de bază sunt efectuate cu grijă și folosind aparatură de precizie fără a fi afectate și alte componente;
 • Datorită consumabilelor și a pieselor de calitate, putem garanta moral și tehnic pentru o reparație de calitate și lungă durată.
Reparație placă de bază
Înlocuire display
Înlocuire carcasă
Înlocuire tastatură
Înlocuire balamale
Înlocuire ventilator
Curățare de praf
Instalare Windows

Informaţii

Întrebări frecvente

Informează-te înainte de a veni la service. Consultă răspunsurile la cel mai des întâlnite întrebări din partea clienţilor.

Vezi întrebările frecvente ▶

Toate preţurile

Lista cu preţuri pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea un preţ fix şi variază în funcţie de tipul echipamentului.

Consultă lista de preţuri ▶

Ce spun clienții

Salut IT oferă servicii foarte profi. Băieții sunt super de treabă şi rezolvă problema super rapid.
Per total foarte mulţumit.

Laptopul meu în vârstă de 7 ani a fost întinerit de echipa Salut IT. După intervenţie se mişcă la fel de bine ca atunci când l-am cumpărat. Mulţumesc Salut IT!

Am apelat la serviciile firmei de reparaţii calculatoare SALUT-IT.Ţin să menţionez faptul că sunt foarte mulţumit de serviciile oferite. Recomand cu căldură.

Totul a decurs la superlativ: contact cu reacţie imediată, diagnosticare şi rezolvare în timp minim, preţ convenabil, personal amabil. Sunt un viitor client permanent.

Suntem prea departe de tine? Cheamă un curier!

Servicii de reparații laptop MacBook

Laptop MacBook și defectele cel mai des întâlnite

 • Pornește dar nu afișează imagine pe display;
 • Când apeși pe butonul de pornire, nu se intalmpla nimic;
 • Ventilatorul de răcire este foarte zgomotos;
 • Aleatoriu, în timpul funcționarii apare un ecran albastru sau se restarteaza;
 • Aleatoriu, în timpul funcționarii se oprește brusc;
 • Nu funcționează anumite taste;
 • Rămâne o tasta apăsată;
 • Mufă de alimentare face contact doar dacă este ținută într-o anumită poziție;
 • Nu se mai încerca bateria;
 • Dacă miști firul de la încărcător, se oprește alimentarea;
 • Când miști ecranul față-spate se strică imaginea, apard dungi colorate, negre;
 • Carcasa s-a crăpat în zona balamalelor;

Sfaturi utile de întreținere laptop MacBook

 • Nu utiliza în exces laptop-ul când este așezat pe o suprafață textilă (pat, pătură, etc) ce îi acoperă gurile de ventilație;
 • La un interval de 6-10 luni trebuie curățat de praf și înlocuită pastă termoconductoare;
 • Cel puțîn o dată pe săptămâna, execută un ciclu încărcare-descărcare la baterie;
 • Nu folosi un încărcător replacement, caută doar încărcător original;
 • Atunci când transport laptop-ul închide-l complet (shut down), nu îl transporta în modul sleep sau stand by;
 • Când ridici capacul display-ului, țineți-l de la jumătate, nu dintr-un colț;
 • Când introduci un stick în port-ul USB nu forță, acesta trebuie să între ușor doar într-o singură poziție;
 • Când cureți tastatură, nu pulveriza lichid direct pe această, folosește o cârpă ușor umedă;
 • Dacă ai vărsat lichid pe laptop, oprește-l imediat, scoate bateria și nu îl mai porni până nu este verificat și curățat.

Vrei să afli mai multe informaţii?

Scrie-ne un mesaj
  La Salut-IT.ro ești în locul potrivit dacă ai nevoie de un service laptop Alienware!

     Service laptop Alienware este ajutorul tău de nădejde în momentul în care apar probleme la orice produs din gama de laptopuri Alienware. Dacă ai nevoie de un service Alienware in Bucuresti noi suntem soluția! Reparăm orice produs din gama de laptopuri Alienware, având pentru București și Ilfov un serviciu de preluare de la domiciliu, astfel că plătind o singură dată ai asigurat și returul echipamentului la domiciliu. Apelând la service laptop Alienware ai siguranța că vei beneficia de garanție tehnică la orice reparație, garantând atât calitatea componentelor cât și durata lor de viață.
    O caracteristică a echipei service laptop Alienware este transparența. După preluarea echipamentului echipa service laptop Alienware va diagnostica defectul și vă va trimite costurile de reparație. Motto-ul reparatii Alienware este „transparență totală”, astfel încât tu să deții în permanență controlul asupra costurilor. La Salut-IT.ro ne apucăm de reparații doar după ce primim acordul tău!

    Reparația unui laptop in service laptop Alienware presupune parcurgerea următorilor pași: diagnosticarea în service cu ajutorul aparaturii necesare, aflate în dotarea service Alienware in Bucuresti; transmiterea telefonică a detaliilor legate de defect, costul și durata reparației; începerea depanării propriu zise, după obținerea acordului clientului. În momentul în care echipamentul dumneavoastră intră în lucru, service Alienware in Bucuresti îi alocă automat un cod unic de înregistrare, clienții noștri putând să urmărească online stadiul lucrării.
    Specificăm că echipa reparații Alienware deține un stoc limitat de componente, acesta putând influența perioada de reparație a produsului dumneavoastră. Astfel, reparația poate întârzia cu 72 de ore pentru componentele ce se găsesc pe piața internă sau cu 4-6 săptămâni pentru produsele ce vor fi importate de echipa service laptop Alienware. Un alt aspect important este atenția acordată de service Alienware in Bucuresti integralității datelor de pe hard disk-ul dumneavoastră cât și păstrarea confidențialității asupra lor.

  Garanția oferită de service laptop Alienware pentru reparatii Alienware

     Service laptop Alienware încercă în permanență să ofere servicii de calitate clienților săi. Una din componentele acestor servicii sunt piesele de schimb folosite, echipa reparatii Alienware alegând cu precădere produsele cu cel mai bun raport calitate/preț și fiind pregătită să facă recomandări clienților în care să țină cont atât de buget cât și de durata de viață estimata și performanțele oferite. Un bun indicator al calității efortului nostru este rata de satisfacție a clienților, care chiar dacă nu se întorc în atelierul de reparatii Alienware ne trimit constant prieteni și cunoștințe care au nevoie de ajutor în depanarea echipamentelor IT.
    Iar aceste echipamente nu se limitează la laptopuri sau sisteme desktop, service laptop Alienware fiind gata să intervină și în cazul echipamentelor periferice sau a consolelor PS4. În mod special pentru PS4 deținem pe stoc majoritatea pieselor, având astfel posibilitatea să vă oferim o reparație rapidă a consolei dumneavoastră.

    Ne-am dorit să fim activi și pe partea de software, astfel că service Alienware in Bucuresti oferă și servicii de instalare, atât pentru sisteme Windows cât și pentru MacOS, servicii de devirusare a computerului dumneavoastră sau servicii de recuperare date. Și pentru că ne dorim să trăim sustenabil suntem gata să prelungim durata de viață a sistemului dumneavoastră.
    Service laptop Alienware este pregătită să vă ofere servicii de upgrade, atât pentru sisteme desktop cât si laptop, rezultatele obținute de colegii noștri fiind cu adevărat remarcabile. Iar aceia dintre dumneavoastră care sunt pasionați de jocuri pot apela cu încredere la echipa reparații Alienware pentru configurarea unui sistem dedicat gaming-ului. Specialiștii service Alienware in Bucuresti vă pot ajuta de asemenea în cazul aveți nevoie de clonarea sistemului de operare Windows sau de parolarea sistemului BIOS. Sunt o mulțime de servicii oferite și pentru fiecare în parte service laptop Alienware are recunoașterea clienților.

  Excelența în servicii: service Alienware in Bucuresti

     Service Alienware in Bucuresti a ales să se raporteze la un produs de top, fiind cunoscut faptul ca Alienware este o subsidiară a gigantului Dell. Inevitabil această asociere s-a insinuat încă de la început în spiritul tinerei echipe service Alienware in Bucuresti și le-a sugerat, subliminal, că un produs de top trebuie să beneficieze de servicii de același nivel.
    Astfel, la umbra giganților de peste ocean dar cu o abordare sănătoasă care, iată, se mai găsește și pe strada noastră, un atelier reparații Alienware a coborât excelența în stradă, înțelegând o parte din necesitățile clienților și căutând în continuare nișe prin care să pătrundă discret pentru a acoperii necesitățile clienților. Iar maniera empatică în care lucrează echipa service Alienware in Bucuresti se reflectă nu doar în formularul de feedback al clienților, cât și în disponibilitatea acestora de a recomanda această echipă familiei, prietenilor sau cunoștințelor.

    Pentru a completa gama de servicii, service laptop Alienware oferă spre vânzare o gamă variată de calculatoare noi și second hand, echipamente periferice sau de rețea. Oferta de vânzare este completată de componente, atât noi cât și second hand. La service Alienware in Bucuresti ai șansa să găsești la prețuri decente componentele de care ai nevoie, ofertă dublată de o consultanță profesionistă care te va ajuta să iei cea mai bună decizie de cumpărare.
    Iar aceasta se poate produce clasic, în magazinul fizic sau telefonic. Service laptop Alienware pune la dispoziția clienților și articole de blog, unde se oferă informații despre cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă utilizatorii. În cazul în care sistemul tău are o problemă hardware sau software, vizitează atelier reparații Alienware. Dacă suntem prea departe de tine poți utiliza formularul de preluare de la domiciliu, nu înainte de a suna un consultant service laptop Alienware.

  service laptop Alienware
  service Alienware in Bucuresti
  reparații Alienware