Service laptop Berceni

Service laptop Berceni

Orice defectiune aparuta la un laptop poate avea mai multe cauze, ce pot porni de la componente harware sau de la diversele programe si aplicatii ce ruleaza pe acesta, incepand chiar de la sistemul de operare folosit si ajungand pana la programele complicate ce sunt utilizate pentru a prelucra imagini, spre exemplu.

Partea harware reprezinta o componenta sensibila a unui laptop, ea putand fi afectata de o utilizare incorecta, de acumularea de praf sau de socuri mecanice. Uneori insa acestea cedeaza ca urmare a invechirii lor, a uzurii fizice sau chiar morale.

Ce trebuie facut insa pentru a repara un astfel de computer repede, astfel incat sa ne putem continua activitatea intr-un timp cat mai scurt?

Primul pas este acela de a identifica in mod corect problema si de a elimina acele detalii care ne pot induce in eroare, precum un contact slab al bateriei in laptop, o supraincalzire a placii de baza sau o eroare de instalare a programului.

Daca ai verificat aceste aspecte si totul este in regula, atunci urmatorul pas este acela de a te prezenta cu acel laptop defect intr-un service autorizat. In Bucuresti, daca locuiesti in sectorul 4, ai posibilitatea de a gasi un service de calculatoare profesionist, care sa iti asigure servicii de calitate la preturi foarte bune.

Acum este mai usor sa gasesti un atelier de reparatii laptop Berceni, acest service iti rezolva problema intr-un interval de pana la 24 de ore in cele mai multe cazuri. Atunci cand vrei sa repari un laptop stricat trebuie sa mergi in service laptop Berceni, caci altfel poti sa faci mai mult rau decat bine respectivului dispozitiv.

Echipa unui astfel de atelier de reparatii specializat pe laptopuri dispune atat de cunostintele cat si de echipamentele si sculele necesare punerii unui diagnostic corect si apoi pentru a inlocui piesa defecta sau, dupa caz, de a o repara.

Intre serviciile oferite se numara, pe langa testarea componentelor hardware ale unui laptop si curatarea de praf, si servicii software, de la instalarea de sisteme de operare (Windows sau Mac OS X) pana la devirusari.

Tot pentru cartierul Berceni (sector 4) exista disponibil si serviciul de preluari de la domiciliu sau de la sediu, daca este nevoie, in baza unei programari online.

Pe langa avantajul unui serviciu complet, de preluare, diagnosticare si reparare, acest program asigura si operativitate si economisirea timpului necesar deplasarii clientului la service si eventualele intarzieri ce pot aparea de aici.

Citeste si

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Cand te ajuta SSD-ul Se incarca greu Windows-ul si programele; Cand laptop-ul tau are un procesor de generatie mai veche si vrei sa ruleze decent Windows 10; Ai Windows 10 instalat; Cand dureaza mult pana se deschid programele; Ce se va schimba la laptop Windows-ul si programele ce pornesc odata cu acesta, se vor incarca [...]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj