Reparatii balamale laptop

Reparatie balamale laptop

 

Inlocuim sau reparam balamale de la orice model de laptop

 
Reparatii balamale laptop Bucuresti

linie

INFORMATII UTILE cand se strica balamalele

Cum arata balamalele si care este rolul acestorabalamale-laptop-cu-brackets
Balamalele laptop-ului sunt formate din doua bucati, tija care tine display-ul din laterala si partea care sustine intreg ansamblul format din capac si display
Balamalele de laptop pot fi de doua feluri, cu tijele (brackets) detasabile si altele care au tijele capsate de balama, in cele mai multe cazuri balamalele se rup de la imbinarea acestora cu tijele display-ului.

Ce se strica cand se rup balamaleleprinderi-balamale-rupte
Balamalele unui laptop au doua puncte principale in care sunt prinse de carcasa laptop-ului. O data in capacul de plastic din spatele display-ului si inca o data in partea inferioara a laptop-ului (bottomcase).

Bottomcase-ul este elementul de carcasa de sub laptop care vine direct pe birou.

Balamalele fiind metalice, sunt foarte rare cazurile cand acestea se rup, de cele mai multe ori probleme la balamale apar cand se rup prinderile in care acestea sunt fixate de carcasa laptop-ului, adica ori din capacul display-ului ori din bottomcase. Prinderile in care sunt insurubate balamalele sunt formate din piulite lipite cu plastic turnat in jurul lor. Cu timpul acele piulite ori ies din plastic ori se rupe plasticul, cauza fiind presiunea mare ce o exercita balamalele cu timpul asupra acelor prinderi.