fara imagine 960 e1452761425139 - Service laptop Bucuresti - solutia Salut-IT

In conditiile in care ne bazam, actualmente, pe tehnologie pentru orice aspect, de la personal la profesional, eventualele defectiuni care apar trebuiesc rezolvate in timp util.

Un service laptop Bucuresti sau o firma de reparatii calculatoare si periferice devine in acest fel o solutie salvatoare, in contextul in care ofera servicii de cea mai buna calitate, rapiditate si eficienta.

Salut-It activeaza pe piata reparatiilor de calculatoare, laptopuri si componente din anul 2011, experienta acumulata si dotarile tehnice fiind elementele ce garanteaza eficienta la acest service IT profesional.

Serviciile complexe oferite de Salut-It

Atunci cand se cauta un service laptop Bucurestisau o firma de reparatii calculatoare, este necesar ca serviciile oferite sa indeplineasca orice exigente. Astfel, Salut-It ofera solutii optime atat atunci cand vine vorba de partea de hardware, cat si in tot ceea ce tine de software.

Reparatiile de calculatoare, laptopuri si echipamente periferice se desfasoara dupa o procedura foarte bine stabilita.

In prima faza se efectueaza o diagnosticare, ce implica ducerea echipamentului defect in service. In functie de problema, timpul necesar diagnosticarii exacte poate fi de cateva ore – maximum 24, iar reparatia nu se efectueaza decat cu acordul clientului.

In cazul in care este vorba despre o simpla curatare de praf, de verificare a tuturor contactelor sau de inlocuire a pastei termoizolatoare de la nivelul microprocesorului, reparatia nu implica o perioada indelungata sau costuri foarte ridicate.

Exista insa si situatii ce impun inlocuirea unor componente ori upgrade-uri de piese, pentru care clientul isi da acordul pentru a fi rezolvate.

In cazul in care upgrade-ul sau inlocuirea pieselor pare a fi absolut necesar, service-ul de reparatii Salut-It detine si un stoc de compomente si piese permanent, pentru ca defectiunile sa fie remediate intr-un timp record.  (citeste mai departe )