Salut IT, performanţe în timp record

ziarul-adevarul-salut-itTehnologia prezentă oferă o mulţime de gadget-uri şi dispozitive portabile, ceea ce face ca o tabletă sau un laptop să fie echipamentul nelipsit din servieta sau geanta cuiva. Însă, în momentul în care o mică defecţiune a acestuia împiedică buna desfăşurare a activităţii, echipa Salut IT vine în ajutor cu serviciile de reparaţie şi întreţinere a calculatoarelor, laptopurilor şi a altor echipamente de birou.

Aparatura tehnică este vitală pentru fiecare activitate, indiferent că este vorba de comerţ sau de producţie şi este cea care face diferenţa între un lucru finalizat în cele mai bune condiţii şi un alt lucru de nivel mediu. Din acest motiv, componentele unui calculator sau ale unui laptop trebuie să fie funcţionale, să fie de calitate şi să prezinte posibilitatea de ataşare pe un suport extern. Placa de sunet sau placa video sunt acele componente fără de care un laptop nu ar funcţiona, însă, procesorul este creierul seriei de operaţiuni pe care le efectuează un astfel de echipament tehnic. Din varii motive, placa de bază este cea mai importantă parte a unui laptop, după procesor. De aceea, nu este uşor a repara o placă de bază a unui laptop, datorită complexităţii sale imense. În acest caz se face apelul la specialiştii firmei de reparaţii Salut It din Bucureşti, care oferă promoţii şi oferte de preţ, de transport şi diagnosticare la cele mai cunoscute performanţe. Pentru fiecare membru al echipei Salut IT diagnosticarea, reparaţia sau întreţinerea unui echipament tehnic modern este o activitate extrem de plăcută, atentă şi îndeplinită în cele mai bune condiţii.
Servicii cu profesionalism la Salut IT Ori de câte ori pare să fie o problemă cu hardul, cu placa de bază, cu cea video sau cu sistemul de operare, firma de service calculatoare şi laptopuri are cele mai bune soluţii în cel mai scurt timp. Calitate în tot ceea ce se întâmplă în spatele uşilor este ceea ce defineşte profesionalismul fiecărui membru al echipei de It-işti. Responsabilitatea pentru reparaţia fiecărui calculator este asumată în întregime de fiecare persoană din necesitatea de a oferi fiecărui client cu care colaborează serviciul potrivit, şi, mai ales pentru faptul că se garatează pentru o reparaţie ireproşabilă a întregului laptop sau calculator.

Citeste mai mult: adev.ro/nyzvi5

Citeste si

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Cand te ajuta SSD-ul Se incarca greu Windows-ul si programele; Cand laptop-ul tau are un procesor de generatie mai veche si vrei sa ruleze decent Windows 10; Ai Windows 10 instalat; Cand dureaza mult pana se deschid programele; Ce se va schimba la laptop Windows-ul si programele ce pornesc odata cu acesta, se vor incarca [...]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj