ram

Memoria RAM

RAM inseamna Random Access Memory si este folosita de orce proces sau aplicatie ce este rulata pe un calculator sau laptop. De-a lungul timpului tehnologia a evoluat iar acum pe piata se poate gasi mai multe modele de RAM (DDR1 , DDR2, DDR3) la frecvente diferite. De unde stim ce tip de ram ne trebuie si totodata este acceptat de calculatorul nostru?…in cazul in care deja aveti unul sau mai multe dimuri de RAM in calculator, extrageti unul dintre acestea si cititi continutul etichetei producatorului (pe majoritatea este mentionat tipul de DDR si frecventa acestuia de funtionaree).

Este de recomandat la chizitia unui nou dim de RAM sa pastrati caracteristicile ram-ului pe care il aveti deja. In cazul in care vorbim de un calculator nou sau fara RAM, avem nevoie sa aflam ce tip de memorie suporta placa de baza. Aceasta informatie o gasim in manualul placii de baza sau in cazul in care acesta nu exista tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti codul placii de baza pe Google (este inscriptionat pe placa de baza) si cautati pagina producatorului, acolo puteti gasi toate informatiile legate de acea placa de baza si implicit ce tip de memorie accepta aceasta.

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj