vizionare de filme

Cum sa vedeti poze si filme pe tot ecranul (full-screen), si nu doar in fereastra.

Cand doriti sa vizionati poze si filme pe tot ecranul nu doar mariti fereastra deoarece astfel mult din spatiu va fi pierdut cu header-ul la partea superioara si cu taskbar-ul la partea inferioara. Acest sfat va va ajuta sa vizualizati atat poze cat si fisiere video la marime maxima in Windows Explorer sau Windows Media Player. Iata cum faceti:

Deschideti orice poza in Windows Explorer sau deschideti orice poza sau film in Windows Media Player:

– In Windows 7 sau XP apasati tasta functie F11 pozitionata pe partea de sus a tastaturii pe care o utilizati. In acest fel moza sau filmul va fi marit pe tot ecranul (full-screen).

Vedere uzuala in Windows Explorer.

Pentru a revenii din full-screen la varianta de vedere in fereastra apasati tasta Esc pozitionata pe partea de sus a tastaturii.

Citeste si

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Cand te ajuta SSD-ul Se incarca greu Windows-ul si programele; Cand laptop-ul tau are un procesor de generatie mai veche si vrei sa ruleze decent Windows 10; Ai Windows 10 instalat; Cand dureaza mult pana se deschid programele; Ce se va schimba la laptop Windows-ul si programele ce pornesc odata cu acesta, se vor incarca [...]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj