antintivirus

Sigur antivirus-ul tau este bun ??

Esti protejat impotriva virusilor informatici ? Invata cum sa-ti instalez singur un program anti-virus

Acest tutorial este oferit gratuit de echipa ACTIV CONCEPT SOLUTIONS reparatii calculatoare in Bucuresti

Pentru a evita sa cadeti victima unui virus informatic, cea mai eficienta metoda este sa instalati un program ANTI-VIRUS
In continuare ve-ti invata de unde sa descarcati programul antivirus si cum sa-l instalati.

Pasul 1.
– Deschideti fereastra de Internet Explorere sau oricare browser de internet folositi (mozilla, google chrome) si accesati motorul de cautare Google.

Pasul 2.
– In motorul de cautare Google scrieti exact in felul urmator: AVG FREE EDITION. Se vor afisa mai multe pagini, dumneavoastra accesati prima pagina afisata…ar trebuii sa se numeasca AVG Free | Antivirus | Free Virus Protection

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 3.
– Acum se va deschide pagina de unde puteti descarca versiunea simpla de antivirus care este GRATUITA. Apasati pe butonul DOWNLOAD din partea de sus a paginii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 4.
Dupa ce ati apasat butonul de DOWNLOAD se va deschide o alta pagina cu un tabel in care ni se spune ce optiuni de protectie avem valabile pentru varianta gratuita de antivirus ( pe noi nu se intereseaza asta ).
Dam pagina mai jos pana vedem un buton GALBEN pe care scrie DOWNLOAD Basic Protection, apasam pe acel buton pentru a descarca varianta de antivirus gratuita.

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 5.
Dupa ce am apasat pe butonul de DOWNLOAD Basic Protection se va deschide o alta pagina de internet unde ve-ti vedea un buton VERDE pe care scrie Download Now…executati click stanga pe acesta. Se va deschide o alta pagina in care nu trebuie decat sa asteptati pana ve-ti fi intrebat unde doriti sa salvati programul de anti-virus.
Salvati programul intr-un loc unde sa-l gasiti usor.

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 6.
Dupa ce a terminat de descarcat programul antivirus mergeti acolo unde este localizat si executati dublu click pe iconita care ar trebuii sa se numeasca „avg_free_stb_all_2012_2178_cnet”
Asteptati cateva momente pana se incarca, iar in prima fereastra aveti optiunea sa selectati in ce limba doriti sa fie antivirusul.
Selectati limba dorita si dati click pe NEXT
In urmatoare fereastra dati click pe ACCEPT
In continuare o sa aveti 2 coloane cu 2 optiuni de bifat in dreptul lor, dumneavoastra bifati optiunea „Basic protection” si dati click pe butonul NEXT
bifati Express Install si dati click pe Next dupa care asteptati sa se instaleze

 

 

 

 

 

 

 

NU UITATI ! dupa ce s-a instalat programul deschideti fereastra AVG si dati click pe UPDATE NOW…asigurati-va ca sunteti conectati la Internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne bucuram daca v-am putut fi de ajutor.

Va multumim
Echipa ACTIV CONCEPT SOLUTIONS

 

Pentru servicii profesionale IT ( devirusare, instalare sistem de operare, reparatii hardware, software ) puteti accesa site-ul nostru
Reparatii calculatoare si laptop Bucuresti

 

 

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj