windows xp

Acest tutorial va este oferit de echipa pasionatilor de IT ce ofera servicii de reparatii calculatoare si laptop in Bucuresti pe raza sectoarelor 1,2,3,4,5,6

Windows XP va ofera posibilitatea sa dati un „aer” mai personal calculatorului modificand sunetele care le scoate cand efectuati anumite operatii ( cand porniti sau optiti calculatorul, cand primiti un email, etc )
sunete in windows xp - Cum sa schimbi sunetele din Windows XP
O sursa infinata de sunete o puteti obtine cautand pe Internet melodii, melodii scurtate, clipuri sau sunete din filmele dvs preferate, etc.

Pentru a schimba un sunet care este asociat unei operatii procedati astfel:

1. Logativa in calculator pe contul de Administrator ( in cazul in care aveti mai multe conturi ). Dati click pe meniul START din stanga jos a ecranului si click pe pictograma CONTROL PANEL

2. Executati click pe pictograma Sound, Speech, and Audio Devices

3. In fereastra ce v-a aparut executati click pe CHANGE THE SOUND SCHEME. Se v-a deschide casuta de dialog Sounds, Speech, and Audio Devices Properties.

4. In fereastra ve-ti vedea PROGRAMS EVENTS list, daca selectati un eveniment ( o operatiune ) si apasati pe butonul PLAY, ve-ti asculta sunetul asociat fiecarui eveniment.

5. Pentru a schimba sunetul unui eveniment, selectati operatia caruia doriti sa-i schimbati sunetul din Sounds list. Pentru a selecta un sunet din calculator sau downloadat dati click pe optiune Browse, cautati sunetul in fereastra Browse si dati click pe ok pentru a-l selecta.

win xp sunete - Cum sa schimbi sunetele din Windows XP
6. Dupa ce ati terminat de schimbat sunetele dorite dati click pe Save As.

7. In fereastra Save Scheme As vi se va cere sa dati un nume setarilor dvs, introduceti orice nume doriti si dati click pe OK

8. In fereastra Sounds and Audio Devices Properties dati click pe OK

 

 

Mult Succes !