windows xp

Cum sa schimbi sunetele din Windows XP

Acest tutorial va este oferit de echipa pasionatilor de IT ce ofera servicii de reparatii calculatoare si laptop in Bucuresti pe raza sectoarelor 1,2,3,4,5,6

Windows XP va ofera posibilitatea sa dati un „aer” mai personal calculatorului modificand sunetele care le scoate cand efectuati anumite operatii ( cand porniti sau optiti calculatorul, cand primiti un email, etc )

O sursa infinata de sunete o puteti obtine cautand pe Internet melodii, melodii scurtate, clipuri sau sunete din filmele dvs preferate, etc.

Pentru a schimba un sunet care este asociat unei operatii procedati astfel:

1. Logativa in calculator pe contul de Administrator ( in cazul in care aveti mai multe conturi ). Dati click pe meniul START din stanga jos a ecranului si click pe pictograma CONTROL PANEL

2. Executati click pe pictograma Sound, Speech, and Audio Devices

3. In fereastra ce v-a aparut executati click pe CHANGE THE SOUND SCHEME. Se v-a deschide casuta de dialog Sounds, Speech, and Audio Devices Properties.

4. In fereastra ve-ti vedea PROGRAMS EVENTS list, daca selectati un eveniment ( o operatiune ) si apasati pe butonul PLAY, ve-ti asculta sunetul asociat fiecarui eveniment.

5. Pentru a schimba sunetul unui eveniment, selectati operatia caruia doriti sa-i schimbati sunetul din Sounds list. Pentru a selecta un sunet din calculator sau downloadat dati click pe optiune Browse, cautati sunetul in fereastra Browse si dati click pe ok pentru a-l selecta.


6. Dupa ce ati terminat de schimbat sunetele dorite dati click pe Save As.

7. In fereastra Save Scheme As vi se va cere sa dati un nume setarilor dvs, introduceti orice nume doriti si dati click pe OK

8. In fereastra Sounds and Audio Devices Properties dati click pe OK

 

 

Mult Succes !

Citeste si

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Upgrade laptop de la HDD la SSD

Cand te ajuta SSD-ul Se incarca greu Windows-ul si programele; Cand laptop-ul tau are un procesor de generatie mai veche si vrei sa ruleze decent Windows 10; Ai Windows 10 instalat; Cand dureaza mult pana se deschid programele; Ce se va schimba la laptop Windows-ul si programele ce pornesc odata cu acesta, se vor incarca [...]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj