dezmembrare studio microsoft
Cei de la Microsoft au inceput sa onoreze comenzile de  Surface Studio All-in-One mai devreme decat era prevazut iar cei de la iFixit fara a sta mult pesurface-studio-microsoft ganduri au procuract un astfel de calculator pe care l-au dezmembrat complet  pentru a oferii cititorilor o evaluare hardware si din alta perspectiva decat cea prezentata de Microsoft.

Acest Surface Studio pana la urma urmei fiind un calculator, nu era de asteptat ca in interior sa se gaseasca multe noutati tehnologice, dar prin dezmembrarea acestui calculator all-in-one s-au descoperit cateva lucruri ce sunt puse sub semnul intrebarii. Primul aspect este un cip ARM pozitionat in spatele marelui display de 28 inch, lucrul dubios la acest cip este ca din punct de vedere al functionalitatii, acesta nu-si are rolul in acel loc, cei de la iFixit nu au putut venii cu o explicatie plauzibila.
Un alt aspect foarte important la acest calculator All-in-one Surface Studio este posibilitatea de imbunatatire a componentelor in timp. Ce trebuie stiut in legatura cu acest aspect este ca cei de la Microsoft au lipit aproape toate componentele pe placa de baza astfel Memorie RAM, Procesorul si Placa Grafica nu se pot inlocuii.

Singura componenta ce poate fi inlocuita fara demontarea display-ului este unitatea de stocare Hard disk sau SSD.