schimbare windows xp cu windows 7

Ce sa instalam pe laptop/calculator Windows XP sau Windows 7?

Multe persoane cocheteaza cu ideia de a schimba sistemul de operare instaland un windows de generatie mai noua cum ar fi Windows 7, dar va merge la fel de bine si de repede pecum Windows XP? Ei bine asta depinde de configuratia laptopului sau PC-ului dumneavoastra, mai exact vorbim de resursele pe care calculatorul le poate oferii sistemului de operare. O data cu evolutia software-ului sau schimbat si cerintele de operare ale acestuia in conditii de randament maxim, cu alte cuvinte putem spune ca versiunile mai noi de Windows cum ar fi Win 7 necesita cu mult mai multe resurse decat Windows XP.  Intrebarea ramane se preteaza sau nu un sistem de operare mai nou calculatorului dumneavoastra? Noi nu recomandam instalarea de Windows 7 pe calculatoare ce au mai putin de 2 Gb RAM DDR2, procesor dual core si hard disck cu marimea partitiei de Windows cuprinsa intre 15-20Gb. Daca configuratia laptopului sau desktopului dumneavoastra nu se apropie de aceste cifre va recomandam sa ramaneti pe windows XP deoarece viteza de funtionare a acestuia este net superioara. Cerintele minime pentru cele doua sisteme de operare sunt rezonabile insa si viteza de reactie este proportionala cu acestea.

xp vs 7 300x195 Windows XP wins over Windows 7 in Netbook battery life

Evident ca exista si avantaje windows 7 este user friendly si protocoalele de securitate sunt mult imbunatatie…nemaivorbind de aspectul general mult superior Windows-ului XP. Insa daca resursele sunt putine Windows 7 va funtiona greoi si incet.

Citeste si

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

De ce se strică imaginea la laptop când miști ecranul

Laptopurile sunt dispozitive portabile indispensabile în viața noastră cotidiană. Cu toate acestea, sunt susceptibile de a suferi unele probleme, iar una dintre cele mai frecvente este deteriorarea imaginii atunci când miști ecranul. În acest articol, vom explora posibilele cauze ale acestui fenomen și soluțiile disponibile în cazul în care întâmpinați o astfel de problemă. În […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj