Ghement Robert

Am avut probleme cu un laptop Lenovo Yoga 2 Pro, dupa 3 ani de exploatare: bateria a cam obosit, ventilatorul de racire a cip-set-ului mergea cam tot timpul si am avut o problema cu modulul de wifi. Pe baieti i-am gasit oe net, am sunat direct si conversatia avuta m-a facut sa-mi misc corpul si sa-l duc la service a doua zi. Mi-a placut felul in care am fost tratat, faptul ca era curat farmacie in laboratorul de depanare, si tot procesul a fost transparent. Laptopul merge conform asteptarilor, bateria a venit intr-o zi si am 1 an garantie la ea, Pana si suruburiule lipsa s-au intors din sub-spatiu si si-au reluat functia 🙂 Pretul a fost cel stabilit la inceput, iar timpul de depanare conform graficului. Pentru cei ce se grabesc si nu au chef de surprize gen ‘Dorel’, recomand serviciile acestor domni de la Salut-IT.
nota bene: clientul primeste un tracking number (pe sms si mail), cu care poate vedea online statusul operatiunilor la care este supus computerulsau, ceea ce nu am mai vazut pina acum la noi.

Citeste si

Folosesti laptop-ul mult timp?

Folosesti laptop-ul mult timp?

Sfaturi de intretinere a laptop-ului atunci cand este folosit un timp indelungat. Nu trebuie sa uitam ca laptop-ul reprezinta pentru multi dintre noi instrumentul principal cu ajutorul caruia ne indeplinim majoritatea task-urilor profesionale ori ne relaxam ore in sir cu jocuri video. Hai sa ne imaginam putin ce ar insemna ca laptop-ul sa se inchide […]

Citeste mai departe

Informatii

Intrebari frecvente

Informeaza-te inainte de a veni la service. Vezi raspunsurile la cel mai des intalnite intrebari din partea clientilor.

Vezi intrebarile frecvente ▶

Toate preturile

Lista cu preturi pentru cele mai comune echipamente. Unele servicii nu pot avea pret fix si variaza in functie de tipul echipamentului.

Consulta lista de preturi ▶

Vrei sa afli mai multe?

Scrie-ne un mesaj